“Ik heb het mentale spel gewonnen”: Remco Evenepoel, die zichzelf beloont met burger en ijsje, duikt tevreden rustdag in

VueltaTwee dagen bestookt en aangevallen. Remco Evenepoel (22) heeft afgezien, maar hij heeft het zwaarste en cruciale weekend van deze Vuelta overleefd. Eindwinst is nu echt binnen bereik. “Hier had ik vooraf voor getekend.”

23 reacties

  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    Welk mentaal spel? Roglic was gewoon niet goed genoeg anders had die het werk van zijn ploeg wel voortgezet aan de voet van de klim. En waarom zou Roglic overnemen van Remco als Mas weggereden is, Roglic wil winnen een 2e plaats telt niet voor hem en als Remco echt het spelletje speelt is hij de leiderstrui kwijt aan Mas. Bovendien kan Remco enkel tempo rijden op een col als die gaat linkeballen en ze daarna slag om slinger gaan demarreren is hij sowieso de klos. Remco heeft dat goed opgelost.
  • Frank Vandaele

    2 jaar geleden
    Remco moest wel het werk opknappen, anders kwam het gat met Mas te groot, dat wist Roglic en heeft ervan geprofiteerd. Is volgens mij dan niet zo moeilijk om een demarrage te plaatsen. Knap werk Remco, de Spanish dream komt nu wel héél dichtbij, 45 jaar na Freddy Maertens. GO GO!
  • Frederik Demoor

    2 jaar geleden
    Komaan Remco! Nie pleuje! Zouden we na 44 jaar eindelijk nog eens een ronde winnaar hebben? Ik hoop erop!
  • Martine De pelseneir

    2 jaar geleden
    Waarom op kop gereden gisteren, laat Roglic dat doen dan heb je betere kijk op hem. Al bij al al flink gereden in de vuelta en Ik gun het je van harte om te winnen.
  • lieve rigo

    2 jaar geleden
    Nu hebben we twee renners van ferme betekenis Wout en Remco straffe mannen.