'Het Grote Gelddebat' met Stef Wauters en Birgit Herteleer
Volledig scherm
'Het Grote Gelddebat' met Stef Wauters en Birgit Herteleer © VTM

Stef Wauters en Birgit Herteleer presenteren ‘Het grote gelddebat’: “De mensen willen concrete actie, niet ‘we zijn ermee bezig’”

TVSeptember is traditioneel de duurste maand van het jaar, maar nu ook de energieprijzen door het dak gaan en de winkelkar in prijs blijft stijgen, wordt het voor velen moeilijk om de rekeningen te blijven betalen. Wat kan daar aan verholpen worden? Nieuwsankers Stef Wauters en Birgit Herteleer zoeken het maandag uit in ‘Het Grote Gelddebat’. Dat wordt het meest interactieve debat ooit, want naast toppolitici en experts krijgt ook elke huiskamer inspraak.

26 reacties

  • Bernard Hepp

    8 maanden geleden
    Wat is het aandeel (in %) van de oorlog in Oekraïne op de prijzenstijging in 2022 en 2023? Dank om hierop eerlijk te antwoorden.
  • Elenore Kasper

    2 jaar geleden
    Ben weduwe en heb een overlevingspensioen. Woon in eigen huis en heb sociale tarief. Bij indexaanpassing bekom ik bv. 2 % meer op mijn pension maar een ander heeft een veel hogere pension en bekomt ook 2%. Als ik daarmee een broodje koop moet ik evenveel betalen als iemand met dezelfde indexaanpassing. Eindrekening : ik heb altijd minder over
  • Ferdinand Nuyts

    2 jaar geleden
    Zelfstandigen klagen de stenen uit de grond, maar zij kunnen de Gas, Elektriciteit en Water inbrengen als onkosten, dat kost hen niets, vertel dat eens tegen de werkmensen die alles zelf moeten betalen.
  • Paul De Boeck

    2 jaar geleden
    Weet iemand hoeveel duizenden tonnen eetwaren er worden vernietigd in de "gesubsidieerde" veilingen omdat de minimumprijs niet wordt bereikt? De tuinders worden bovendien ook nog eens gesubsidieerd. Kafka..
  • Geert Vannitsen

    2 jaar geleden
    Waarom moet er zoveel ministers zijn in een landje dat een zakdoek groot is ? En waarom moeten die politiekers zoveel geld verdienen en zoveel mandaten hebben ?