Maaike Cafmeyer
Volledig scherm
Maaike Cafmeyer © Streamz

“Ik voelde me gefaald op elk vlak”: Maaike Cafmeyer openhartig over zaak De Pauw

BVNa alle heisa rond het proces Bart De Pauw (54) kruipt Maaike Cafmeyer (49) in de hoofdrol van de nieuwe fictiereeks ‘Chantal’. Daarover, en over de moeilijke periode die ze doormaakte tijdens de zaak, vertelt ze openhartig bij ‘Touché’. “Zoveel mannen en vrouwen zijn blij met wat wij hebben gedaan. Ze hebben zo ook zelf de stap durven te zetten om naar de politie of een vertrouwenspersoon te gaan.”

9 reacties

  • Frans Hallar

    2 jaar geleden
    Hou de schijn op. Hoe is het mogelijk dat zulke mensen nog ooit iets doen in een openbaar beroep. Ik vind het een schandaal. Ze ging nog bij Bart de pauw en zijn vrouw nog eten en dan schijnheilig naar een vertrouwenspersoon lopen om hare beste vriend gaan aan te geven?? Wat zegt dat over haar. En dan nog maar te zwijgen over de corrupte rechtbank. Hoe is het mogelijk dat Bart de pauw geen eurocent krijgt als schade vergoeding. Zulke schandalen zouden niet meer mogen kunnen. Stop corruptie.
  • Bert Van Doren

    2 jaar geleden
    Chantal is drie jaren geleden opgenomen maar VRT kon het toen niet uitzenden…. Ik kijk alvast niet
  • emiel wouters

    2 jaar geleden
    Spijt komt altijd te laat. En daar had je moeten aan denken. in plaats van aan belangrijk zijn.
  • James Williams

    2 jaar geleden
    Eerherstel voor Bart is het enige wat van belang is.
  • Marc Geerts

    2 jaar geleden
    Bart heeft zijn straf meer dan genoeg gehad. Ze zou beter zwijgen nu want dankzij Bart heeft zij ook deze kansen gekregen. Dus dikke tape op uwe te grote mond nu.