Klopjacht - GAME (BE 2022) - s02 - caption: het speurteam
Volledig scherm
Klopjacht - GAME (BE 2022) - s02 - caption: het speurteam

Veel kritiek op tweede seizoen van ‘Klopjacht’: “Die kliklijn was geen goed idee”

TVEr is heel wat commotie rond het nieuwe concept van ‘Klopjacht’. Vanaf dit seizoen kunnen de kijkers namelijk helpen bij de zoektocht naar de 15 voortvluchtige kandidaten. Maar heel wat fans van het programma vinden het jammer dat er zoveel geklikt wordt door televisiekijkend Vlaanderen. “Ze maken het de kandidaten bijna onmogelijk”, klinkt het op Twitter.

32 reacties

  • Yoran Benoit

    2 jaar geleden
    De ontknoping was belachelijk, heel vreemd dat de speurders niet in de heli zaten.
  • philip van elk

    2 jaar geleden
    Pure larie! Show! De speurders krijgen de pap in de mond! Voorbeeld: Na geldopname weten de speurders direct de locatie(?) Die kruipen gewoon over de omheining in de tuin? Die breken gewoon in via een raam? Dat zouden ze bij mij s moeten proberen! Die speurders lijken sterk op een 2de rangs acteurs vt4. Jammer dat er zoveel geld verspeeld wordt! Zet diezelfde speurders aan het werk bij echte criminelen! Ze bakken er niks van.
  • Fred De Bakker

    2 jaar geleden
    Man, dit programma geloof je toch niet. Is doorgestoken kaart van bij de start. De "toevalligheden" zijn surreeel. De kliklijn en geolocaties van de cameraploeg zijn steeds gekend. De rest is montage. Een tempation island concept all over.
  • willy vangeel

    2 jaar geleden
    klikken is nooit een goed idee.
  • Jonathan Loterman

    2 jaar geleden
    De meeste mensen doen alles voor geld