© VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© © VRT

Producer van 'Thuis’ Hans Roggen reageert furieus op beschuldigingen: “Dit zaait onrust en onzekerheid”

TVLudo Hellinx (67) heeft zijn ontslag en dat van zijn collega’s vorig seizoen bij ‘Familie’ duidelijk nog altijd niet verteerd. De acteur, die Patrick speelde, haalde in een interview in Dag Allemaal niet alleen flink uit naar zijn voormalige tv-bazen, maar voorspelde ook een soortgelijke ontslagronde bij de concullega’s van ‘Thuis’. “Daar gaat het ook nog drastisch worden heb ik gehoord.” Moeten Simonneke, Frank en Marianne vrezen voor hun job?

8 reacties

  • Frank Staelens

    2 jaar geleden
    Och arme die producer die denkt dat zowel familie als thuis een heel goede reputatie hebben. Helaas volgens mij niet. Maatschappelijk en actuele items worden agekaart, maar helaas tot in het extreme. Hun cast is bizar, extreem en dat accepteert en gewoon mens niet meer. Sensatie zorgt blijkbaar voor meer kijkcijfers, maar ikzelf en mijn echtgenote zijn al lang afgehaakt. Geen enkele zender heeft nog interesse in de gewone samenleving. Spijtig.
  • Werner verschooten

    2 jaar geleden
    …. maar de bewering van Hellinx wordt dus door de Thuis-producer niet ontkent. Of: een reactie van Roggen die alle deuren open houdt. Typisch Belgisch.
  • Guido Verlinden

    2 jaar geleden
    Overschot van gelijk.!
  • Patrick kil

    2 jaar geleden
    De Ludo zal wel gelijk krijgen.
  • miem van hoef

    2 jaar geleden
    Maar hij ontkent dus niet dat er ook bij "Thuis" ontslagen gaan volgen.