Vanaken met Yaremchuk: de ene al jaren een vaste waarde bij Club, de andere moet voortaan de blauw-zwarte aanval mee zien te dragen. Vooral dan in de Champions League.
Volledig scherm
Vanaken met Yaremchuk: de ene al jaren een vaste waarde bij Club, de andere moet voortaan de blauw-zwarte aanval mee zien te dragen. Vooral dan in de Champions League. © BELGA

Club Brugge, één jaar later: met 9 andere basisspelers in Champions League

Club BruggeDrie titels op rij, en toch een ganse make-over. Maak kennis met het nieuwe Club - aangepast aan de noden van de Champions League.

6 reacties

  • Ferdinand Drees

    2 jaar geleden
    Ik hoop voor het beste maar vrees er voor. Brugge is eigenlijk geen Belgische ploeg meer, dus erg zal ik het als vroeger Brugge supporter niet vinden.
  • Filip Verhaegen

    2 jaar geleden
    Clubliefde mag niet leiden tot het wensen dat een andere Belgische club er snel uit ligt. Het Europees voetbal van de Belgische ploegen en zoveel mogelijk punten halen voor een goed Belgisch coefficient is primair en niet de haat voor een andere ploeg, of heb je liever dat we straks GEEN Ploegen hebben in die competities. Wordt AUB volwassen.
  • Lowi Verborgt

    2 jaar geleden
    Hopelijk de eerste ronde er uit. In Europa is het niet ze gemakkelijk om wedstrijden te kopen
  • Peeters Wendy

    2 jaar geleden
    9 nieuwe spelers en nog zal het niet lukken.
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    En hoeveel " Belgen " nog dit jaar bij de kern ...🙄...? Het verslecht met de jaren ...niet alleen voor club maar de meeste ploegen helaas..😏