Paul Jambers
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Jambers © VTM

Nieuwste reeks van Paul Jambers wordt ook zijn laatste: “Hengelen om iets te mogen maken, doe ik niet meer”

TVHet is goed geweest voor Paul Jambers (77). Eenenvijftig jaar lang beroerde de grootmeester van de Vlaamse human interest het collectieve geheugen, maar wat hem betreft is zijn nieuwste reeks ook zijn allerlaatste. Een stevig afscheid wel, want in ‘Jambers Back To The 90's’ zoekt hij de straffe getuigen van weleer op. Zoals de eerste transgender personen die getuigden op tv. “Van de constructie van een nieuwe penis tot het bedrijven van seks: geen enkel onderwerp werd uit de weg gegaan.”

  1. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    Play
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?
  2. “Ik was al vanaf dag één helemaal in paniek”: Lorentia Veppi vertelt in nieuw boek ongefilterd over het moederschap
    PREMIUM
    BV

    “Ik was al vanaf dag één helemaal in paniek”: Lorentia Veppi vertelt in nieuw boek ongefil­terd over het moeder­schap

    Haar humoristische blik op de moeders van nu versus vorige generaties kennen we al, dankzij haar video’s op TikTok en Instagram. Maar nu deelt Lorentia Veppi (31) in haar boek ‘Ongefilterd moederschap’ haar eigen verhaal als mama van Cloè (2). Wij spreken de Genkse internetsensatie over haar schrijfdebuut, de verpletterende verantwoordelijkheid als ouder en jeugdtrauma’s. “Ik zei tegen mijn vriend Paolo: ‘Kijk, mijn preut is nu mooier dan ervoor!’”