ASO
Volledig scherm
© ASO

Evenepoel, die rood behoudt, bekommerd om Roglic: “Zo’n lelijke val, dat wens je niemand toe”

VueltaRemco Evenepoel (22) blijft ook na rit 16 gewoon leider in de Ronde van Spanje. Onze landgenoot kon door een lekke band niet reageren op een late aanval van Primoz Roglic, maar de Sloveen smakte in de laatste meters zelf tegen het asfalt. “Ik hoop dat hij oké is en kan doorgaan”, aldus Evenepoel, die Roglic wel 8 seconden dichterbij ziet komen.

6 reacties

  • nicole haeck

    2 jaar geleden
    Zonder de val van Roglic had Remco zeker nog niet gewonnen, maar nu is het over en uit met Roglic.
  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Sportiviteit is niet voor ieder weggelegd; groots dat Remco liever met dan zonder Primoz doorgast...
  • Johan Verbiest

    2 jaar geleden
    Remco zou hooguit een paar seconden verliezen,hetgeen er nu gebeurt is heeft roglic zichzelf aangedaan..Als Remco nu de toer wint zal het altijd zijn omdat roglic gevallen was of er niet meer bij was..Remco is een vechter en zou niet liever hebben dat het een eerlijke strijd zou worden met verliezen of winnen als uitkomst..
  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Wat zou Remco doen als hij ziet dat Roglic lek rijd, remmen dicht en wachten of volle bak voorruit, en waarom gaat hij zien hoe groot de schade is om zelf te zien of Roglic schade genoeg heeft om de rode trui veilig te stellen of uit medelijden, je kan alles draaien en keren zoals het je best uitkomt,
  • Annie Schietgat

    2 jaar geleden
    In gewone etappes beschermd men nu de klassement renners de laatste kilometers. Wat meneer Roglic nu probeert komt volledig op zijn rekening. Dus hij moet op de blaren zitten.