©  Havaianas

Havaianas lanceert pluchen teenslippers voor de winter

Teenslippers zijn doorgaans een zomers accessoire: het soort schoen dat je aandoet wanneer je zo weinig mogelijk om je lijf wil voelen. In de winter kiezen we liever voor een donzige optie. Dat heeft ook Havaianas begrepen.

Camille Van Puymbroeck

Havaianas zijn een begrip wanneer het gaat over zomers schoeisel. Je bent fan of je bent het niet, maar geen enkel merk is zo goed ingeburgerd op het gebied van teenslippers als zij. Het enige probleem? Eens de zomer voorbij is, gaan de Havaianas de kast in en denk je er maanden niet meer aan. Om daar verandering in te brengen, komt het merk nu met twee winterproof opties: klassieke modellen die in een pluchen jasje werden gestoken.

Met of zonder tenen

De Top Home Fluffy in Pink ©  Havaianas

Bij het ontwikkelen van de collectie werd aan twee soorten slipperdragers gedacht: zij die graag iets tussen hun tenen hebben en zij die dat niet willen. De klassiekers ‘Top’ (met teenstukje) en ‘You Malta’ (zonder teenstukje) kregen dus een winterse versie, respectievelijk de ‘Top Home Fluffy’ en de ‘You Malta Cosy’.

De You Malta Cosy in Black ©  Havaianas

De ‘Top Home Fluffy’ zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn in vier kleuren: wit, zwart, pastelroze en een dierenprint. Voor de ‘You Malta Cosy’ werd gekozen voor beige, zwart en roest. Een meer ingetogen kleurenpalet dan we gewend zijn van Havaianas, maar eentje dat perfect past bij die gezellige winteravonden.

Je haalt de winterse slippers in huis voor 36 euro (‘Top Home Fluffy’) en 45 euro (‘You Malta Cosy’). Bestellen kan via de webshop of je kan terecht in de flagshipstores.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer