Club Pacha in Ibiza, een van de bekendste discotheken ter wereld.
Volledig scherm
Club Pacha in Ibiza, een van de bekendste discotheken ter wereld. © Europa Press via Getty Images

Beroemde discotheek Pacha uit Ibiza staat te koop

Discotheek Pacha uit Ibiza, een van de bekendste discotheken ter wereld, staat te koop. Feestvierders moeten echter niet vrezen voor een sluiting. De eigenaars zijn op zoek naar nieuwe investeerders. Ze verkopen een belang van 500 miljoen euro. Het geld willen ze gebruiken om uit te breiden, met onder meer een club in Marbella.

1 reactie

  • Gilbert Gilberte

    2 jaar geleden
    Pfff, Ibiza is al 20 jaar voorbijgestreefd
  1. KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-viering als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realistisch”

    KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-vie­ring als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realis­tisch”

    Op 1 mei, oftwel de dag van de arbeid, zet elke politieker z’n beste beentje voor. Nu 1 mei dit jaar in het midden van de kiescampagne valt, worden er nog meer beloftes gedaan dan andere jaren. Wij volgden met VTM NIEUWS Vooruit-voorzitster Melissa Depraetere. Bij haar eerste stop in Bredene wordt ze heel hartelijk ontvangen. Daar heeft Vooruit dan ook een absolute meerderheid. Daarna vertrekt ze naar Oostende voor de grote 1-mei stoet. Ze neemt er een duidelijk standpunt in op het vlak van pensioenen: “Wie op zijn 18 jaar is beginnen met werken, moet op zijn 60ste kunnen stoppen met een volwaardig pensioen.”
  2. Toen de leden van Daft Punk nog verlegen kereltjes zonder helm waren en techno ‘des duivels’ was: terug naar de begindagen van technotempel Fuse
    PREMIUM
    Brussel

    Toen de leden van Daft Punk nog verlegen kereltjes zonder helm waren en techno ‘des duivels’ was: terug naar de begindagen van technotem­pel Fuse

    Een ‘drugskot’ met een muziekgenre van 'blops en bleeps’. Nee, discotheek Fuse was in 1994 geen welkome gast in de Brusselse Blaesstraat. Vandaag is de nachtclub omgevormd tot exporuimte waar met beelden, posters en gadgets het relaas van de discotheek verteld wordt. Hoofdrolspelers Peter Decuypere en Trish Van Eynde nemen ons mee naar de beginjaren van Brussels bekendste nachtclub. “Deejays boeken? Dat moest met de telefoon van Conchita - ‘Madame Pipi’ - aan de overkant.”