Remco Evenepoel houdt wederom goed stand: “Ik had het wel verwacht dat Mas mijn benen zou testen”

VueltaRemco Evenepoel is een dag dichter bij Madrid. De leider in de Vuelta pareerde op weg naar Monesterio de Tentudia twee aanvallen van zijn enige overgebleven concurrent op de eindzege, Enric Mas. “Die eerste aanval was niet zo makkelijk te volgen.”

4 reacties

  • Yves Gysel

    2 jaar geleden
    Remco is veel volwassener geworden in zijn hoofd. Acheraf gezien, heeft dat jaar blessureleed heel wat opgebracht. Is veel rustiger geworden, mentaal sterker Meer koersinzicht gekregen. Knap Remco. Hij heeft ook voor de juiste ploeg gekozen. Patrick Levefre is een uitstekende teammanager. Dat belooft voor de toekomst. Quickstep mist op dit moment wel helpers voor het klimwerk in de grote rondes. Benieuwd wat Patrick nu uit zijn hoed gaat toveren. Remco heeft het nu bewezen, dat hij de kopman is.
  • Wim Van Kooten

    2 jaar geleden
    Het was toch maar slappe kost, die 'aanval' van Mas. We zijn het peper en zout van deze Vuelta duidelijk kwijt; het wordt nu uitbollen tot in Madrid. Maar Evenepoel wordt de verdiende winnaar van deze Baby Vuelta. Hopelijk snel in de Tour met A-teams en alle toppers in topvorm!
  • Sophia de smet

    2 jaar geleden
    Chapeau Remco. Had nooit gedacht dat het kon. Top5 laat staan winnen. Volhouden nu en laat België feesten. Zo lang geleden dat dit mogelijk was. Ik was 5 toen lucien v impe de tour won. Dit is iets lager niveau maar je moet het maar doen.
  • Sophia de smet

    2 jaar geleden
    Uitstekende koerstaktiek ! Komaan Remco je bent klaar voor in de geschiedenis boeken te staan. Wat een weelde in ons kleine landje. Wout en Remco in 1 team is paniek op alle fronten. Volhouden Remco . Je hebt mij enorm verbaasd. Had nooit gedacht dat top 5 kon.laat staan winnen.