Vrouw (52) neergestoken op het Kiel in Antwerpen: slachtoffer ter plaatse overleden, ex-partner opgepakt

Kiel -

In de Jan Davidlei op het Kiel is woensdagavond een vrouw neergestoken. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan haar verwondingen, zo bevestigt het parket. Momenteel zijn de omstandigheden nog zeer onduidelijk. De steekpartij speelde zich af binnen familiale sfeer.

nelo

“Kort na 18.30 kwamen er bij de politie verschillende meldingen binnen over een ruzie op straat aan de sociale woningen van Woonhaven, ter hoogte van de Max Roossesstraat”, vertelt Willem Migom, woordvoerder van de Antwerpse politie. “Een man zou daarbij de vrouw gestoken hebben en sloeg te voet op de vlucht.” Het gaat om een incident binnen familiale sfeer.

De hulpdiensten probeerden het slachtoffer nog te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. “Het slachtoffer overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Het gaat om een 52-jarige vrouw. De man, 62 jaar en de ex-partner van het slachtoffer, heeft zich nadien aangegeven bij het politiekantoor op het Kiel, waar hij werd gearresteerd”, zegt Migom. Volgens omwonenden zou het koppel Marokkaanse roots hebben.

De Antwerpse politie is ter plaatse en heeft een perimeter ingesteld. “De lokale recherche voert verder onderzoek naar de precieze omstandigheden. Het gerechtelijk laboratorium is aanwezig voor een sporenonderzoek, ook de wetsdokter komt ter plaatse. De familie van het koppel wordt opgevangen door slachtofferhulp”, aldus de politie.

De steekpartij lokte behoorlijk wat bezienswaardigheid. Een bemiddelingsteam van de politie is aanwezig om de gemoederen te bedaren indien nodig.

 © Jan Van der Perre

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen