REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

ONS RAPPORT. Niemand flirt met ondergrens, Mignolet alweer top maar er was nog een opvallende andere uitblinker

Club BruggeOpdracht volbracht voor Club Brugge! Het won met het kleinste verschil van Bayer Leverkusen na een solide ploegprestatie - ook al was er wel wat geluk mee gemoeid. Niemand flirtte met de ondergrens, terwijl Simon Mignolet er een opvallende ploegmaat bijkreeg als primus van de klas.

15 reacties

  • Kurt Calebout

    2 jaar geleden
    Vanaken? Zoals al meerdere malen gezegd: hij is GEEN leider, corrigeert niet, stuurt niet, wijst niet kortom geen kapitein waardig en heeft ons zelfs punten gekost in het verleden! Geef die kapiteinsband aan Mignolet aub die zal het wel zeggen en kan zijn mensen aansturen. Gelukkig hebben we gewonnen en onze kop boven water gehouden! Stof tot nadenken Club! Nu het enige dat telt in de CL zijn de punten, voor schoon voetbal en verliezen heb je niks en dan heeft iedereen ook commentaar!
  • Herman Thys

    2 jaar geleden
    Mignolet, Sylla Onyedika Sowah en Nielsen zijn al op niveau de rest moet een tandje bij steken.
  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    Ik vrees dat wij niet te veel jaren gaan mogen genieten van Sylla. Hij is mijn inziens nog beter dan Odillon Kousounou. Die had ik een grote toekomst voorspelt maar ik denk dat die van Sylla reikt tot de echte Europese top.
  • flor bassens

    2 jaar geleden
    Vanaken was zeker de zwakste van de ploeg, was hij wel wakker,?.
  • Rob Vlam

    2 jaar geleden
    Geluk en de var = een 9 !! Lol