©  BELGAIMAGE

Zac Efron legt uit waarom zijn gezicht er een jaar geleden zo gek uitzag

Eindelijk weten we waarom het gezicht van acteur Zac Efron (34) er vorig jaar zo gek uitzag. Er waren veel geruchten dat hij plastische chirurgie had ondergaan en die wat mislukt was. Maar dat was het niet, zegt Efron nu in een interview met Men’s health.

Wat het dan wel was waardoor de wangen van Efron boller waren en zijn lippen voller? Een ongeval bij hem thuis, zo zegt hij. Efron gleed naar eigen zeggen uit over een sok toen hij door zijn huis liep en liep daarbij een gebroken kaak op, wat ervoor zorgde dat de spieren in zijn gezicht samen opzwollen.

“Toen ik wakker werd, hing mijn kinbeen uit mijn gezicht”, zegt Efron. “En mijn kaak was verbrijzeld.” De spieren in het gezicht werken heel hecht samen, zo legde Efron verder uit, waardoor ze samen opzwollen en hij er heel vreemd uitzag. Plastische chirurgie kwam er dus niet aan te pas, zo benadrukt hij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER