Mick Schumacher.
Volledig scherm
PREMIUM
Mick Schumacher. © Photo News

Is het godenkind gevallen? Mick Schumacher staat voor spannende weken nu de band met Ferrari doorgeknipt lijkt

Formule 1Eigenlijk had hij dit weekend in het rood moeten rijden. Hier in de tempel van Monza. Het heilige Ferrari-asfalt. Als oppergod van de tifosi. Dat was het plan. Ooit. Want het plan heeft serieuze vertraging opgelopen. Zozeer dat het misschien wel opgeborgen is. Waarom het spannende weken worden voor Mick Schumacher.

17 reacties

  • rudi van dijck

    2 jaar geleden
    ok zoon van,, maar heeft in de lagere klasse zijn prestaties getoond, die zeker positief waren.. maar in de F1 ben je als piloot afhankelijk van de wagen die je hebt!! die past bij uwe rijstijl of totaal niet?? + De steun van het team zelf speelt een hele grote rol voor een piloot!! maar die zaken ziet de buitenwereld niet.(das interne keuken )
  • Theo Van Hoof

    2 jaar geleden
    Die beweert toch dat hij volgend jaar 'de' grote concurrent gaat zijn voor Max.
  • Judith Velghe

    2 jaar geleden
    aan bob jansens: ok, dan zet ik hill en villeneuve op een gedeelde 3de plaats. maar die twee waren maar 1 à 2 jaar goed. rosberg zijn prestaties zijn toch beter, en dan nog met een hamilton als ploegmaat. en had hij niet gestopt na zijn wk-titel zou hij zeker nog mooie dingen hebben laten zien, juist zoals max al jaren doet.
  • bob jansens

    2 jaar geleden
    aan Judith Velghe, en wat doe je met Damon Hill (WK96) en Jacques Villeneuve (WK97)?
  • glenn wouters

    2 jaar geleden
    Zekr Michel, het zal hem zeker geholpen hebben, maar het is niet de enige reden dat hij het zitje heeft. Frederic, ik heb het opgeschreven, we gaan nog eens praten als hij op race pensioen gaat.