De Queen en Meghan Markle in 2018.
Volledig scherm
De Queen en Meghan Markle in 2018. © Photo News

Meghan Markle “niet uitgenodigd” om afscheid te nemen, prins Harry alweer vertrokken

RoyaltyDonderdag zakten de familieleden van de Queen met spoed af naar het Balmoral Castle in Schotland. Maar enkel haar twee oudste kinderen, Charles (73) en Anne (72), kwamen op tijd. Meghan Markle (41), de vrouw van prins Harry (37), werd volgens royaltykenners niet uitgenodigd. Ondertussen is prins Harry alweer op het vliegtuig gestapt en vertrokken uit Schotland.

12 reacties

  • Bernard Raesfeld Meyer

    2 jaar geleden
    Waar mensen zich druk over maken ... waren jullie erbij ofzo? Meghan mssn niet een beste keuze maar als je sws al niet welkom bent in een familie omdat je niet helemaal blank bent zegt dat mssn ook wel wat ... die ouwe is dood net zoals heel veel ouderen doodgaan ... vervelend maar om dan de vrouw van een kleinkind niet laten komen zegt meer over dat koningshuis dan over Meghan ... ze is nu eenmaal met die gast getrouwd. Mensen hebben in deze tijd altijd zoooo'n bek vol meningen .. get a life!
  • monique deceuninck

    2 jaar geleden
    met wat bemoeien wij ons eigenlijk
  • Patrick Devogelaere

    2 jaar geleden
    We zijn niet in Holywood, ze kon geen onderscheid maken tussen fictie en respect en verantwoordelijkheid , tussen het zijn van TV soapactrice en een gewaardeerde en gerespecteerde vorstin die 70 jaar lang zich in dienst stelde van de natie ... daar kan je nooit boven staan, dat moet je ook niet proberen, maar in alle bescheidenheid uw plaats kennen en zich dienstbaar en respectvol opstellen ten dienste van QEII en natie.
  • nicole desseyn

    2 jaar geleden
    Hoe harteloos kan Harry zijn op zo,n moment het is nog altijd familie toch? Zo schiet hij in z’n eigen voet en in die van z’n kinderen !
  • Ellen Lenseclaes

    2 jaar geleden
    Ja Kate was er toch ook niet. aub seg, achter wat zoeken jullie wel niet iets