Louis hoorde een immens lawaai en dacht meteen aan onweer. Een vliegtuigonderdeel kwam zelfs niet in hem op.
Volledig scherm
Louis hoorde een immens lawaai en dacht meteen aan onweer. Een vliegtuigonderdeel kwam zelfs niet in hem op. © Facebook/Hervé Rigot

Motorkap van Boeing 747 valt op Belgische woning: “Zoiets geloof je toch niet? We zijn echt in shock”

Borgworm/UpdateHet was géén nacht zoals een ander voor Louis en Adela uit Borgworm in de provincie Luik. Het koppel werd uit hun bed gelicht door een enorm lawaai. “Ik dacht eerst dat het onweer was”, vertelt Louis, maar hij had het mis. Een stuk van een vliegtuig was losgekomen en op hun dak gevallen. “Nooit gedacht dat we dit zouden meemaken”, klinkt het in de kranten van Sudpresse. Intussen is duidelijk dat het gaat om de motorkap van een Boeing 747 die is neergestort.

17 reacties

  • Lucas Vissers

    2 jaar geleden
    Zal wel worden vergoed zeker ! Een ongeluk kan altijd gebeuren, er zijn ergere dingen maar idd het zou niet mogen ! Gelukkig is er niemand gekwetst !
  • Helga Geuens

    2 jaar geleden
    Goede mecaniekers bij die maatschappij, blijkbaar.Op staande voet ontslaan.Dit is geen foutje meer.
  • Bert Pelgrims

    2 jaar geleden
    "het gaat om de motorkap van een Boeing 747 die is neergestort." word er gemeld. Is het het toestel of een stuk metaal maar de schrijfwijze van de pers om een artikel dramatischer te maken gaat er tegenwoordig ver over om sensationeel te zijn. Eerder riooljournalistiek.
  • Vera Bres

    2 jaar geleden
    Schadevergoeding die gigantisch hoog is vragen,op zijn Amerikaans,je bent begot voor de rest van je leven getraumatiseerd.Maar welke advocaat gaat deze doorsnee burgers helpen?
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Het is niet de eerste keer. Vorig jaar verloor een 747 ook al brokstukken boven Maastricht. In 2017 en 2018 moesten 747"s van KLM ook al rechtsomkeer maken met motorproblemen.