De tafel van vier - Gert Verhulst
Volledig scherm
De tafel van vier - Gert Verhulst © SBS

Gert Verhulst over controverse na n-woord in ‘De Tafel Van Vier’: “Ik wist dat het iets teweeg zou brengen”

Showbizz“Ik ben tevreden in zijn totaliteit. We hebben vier programma’s gemaakt die ergens over gingen”, aldus Verhulst in een interview met De Morgen. Hij heeft het ook over de grote controverse nadat hij een dertigtal keer het n-woord zei tijdens een discussie over de ‘woke-cultuur’. “We zijn ook een paar keer de mist ingegaan, dat is onvermijdelijk als je live gaat.”

110 reacties

  • Wouter Beyen

    2 jaar geleden
    maar 200.000 kijkers en toch spreekt iedereen van het programma, goeie reclamezet
  • Benoni De Ruyck

    2 jaar geleden
    Wij hebben allemaal recht op vrije mening !! Dus wat is het probleem.
  • Tobias Renders

    2 jaar geleden
    Het nwoord moet terug ingevoerd worden. Het nwoord is een synoniem voor zwart, komende van het Spaans. Ik leer mijn kinderen alleen het nwoord te gebruiken. Ik ken niemand die andere woorden gebruikt.
  • Marlen Rabaey

    2 jaar geleden
    Die zegt tenminste wat er leeft bij velen , hij durft het zeggen , en hoeft geen rekeningschap te geven aan de politiek die bij de meeste programma’s de mensen de mond snoeren. Men begint serieus te overdrijven . Mogen wij straks niets meer zeggen terwijl anderen hun wil opdringen hoe wij ons moeten gedragen en wat we nog mogen zeggen . ‘T is er over .
  • Albert Leenders

    2 jaar geleden
    Wie heeft deze absurde regels eigenlijk bedacht ? Men mag in een vrij land niks . meer zeggen zelfs je eigen mening niet en voor alles is er wel actie commitee.vroeger stoorde het niemand en werden de dingen vrij genoemd maar de media veroorzaakt al die stellingen.nnu mag een zwarte mens geen neger meer noemen maar zij mogen mij wel een bleekscheet noemen maar ik neem daar geen notie van want het interesseert mij niet.