© Reuters

William en Harry begroeten samen met Kate en Meghan het publiek

Gejuich aan de poorten van Windsor Castle zaterdag in de vooravond toen William en Kate en Harry met Meghan samen het publiek kwamen groeten. Het was lang geleden dat de twee broers samen in het openbaar te zien waren. Is er een grote verzoening op til?

tg

Het was onaangekondigd maar plots kwamen de twee broers samen met hun echtgenotes de oprijlaan van het kasteel opgestapt en openden de poorten van Windsor Castle.

Daar stonden de hele dag al honderden mensen om een glimp op te vangen van de leden van de koninklijke familie.

William en Harry en hun echtgenotes praatten met de mensen en liepen langs de bloemen die er werden neergelegd voor hun overleden oma.

De kinderen van koning Charles werden hartelijk ontvangen door de aanwezigen. Ook Harry en Meghan die naar de Verenigde Staten zijn verhuisd en de deur van het paleis figuurlijk een beetje achter zich hebben dichtgetrokken.

 ©  REUTERS

 ©  REUTERS

 ©  REUTERS

Sindsdien waren de broers amper nog samen in het openbaar te zien.

Volgens auteur en Engelandkenner Harry De Paepe willen ze op die manier wellicht aan de wereld tonen dat ze hun vader volop steunen als nieuwe koning. “Het is geweten dat Charles altijd hartzeer heeft gehad van wat er gebeurd is met Harry en Meghan”, zegt hij.

“Wie weet is er een grote verzoening op til”, zegt De Paepe. Het zou alleszins niet de eerst familie zijn waar een ruzie wordt bijgelegd aan de kist van een overleden dierbare.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer