Winst voor Verstappen.
Volledig scherm
Winst voor Verstappen. © Reuters en Twitter F1

Vijf op rij voor Max Verstappen na aparte ontknoping in Monza: finish achter safety car omdat wagen Ricciardo niet tijdig wordt getakeld

Formule 1Vijf op een rij. Ook in Monza - het huis van Ferrari - stond er geen maat op Max Verstappen. Al dreigde een late safety car nog roet in het eten te gooien. Alleen kreeg men de wagen van Ricciardo niet tijdig weg, waardoor de resterende ronden achter de safety car werden afgehaspeld. Verstappen op 1, Leclerc op 2 en Russell op 3 na een wel erg bijzondere finish.

26 reacties

  • Marko Decandt

    2 jaar geleden
    henk van de tollaard, weet wel dat Perez met de oude vloer rondrijdt want hij vindt geen vertrouwen met de nieuwe vloer. En zo gaat het eigenlijk al een tijdje bij RBR, de ontwikkeling en updates op de wagen zijn volledig in functie van Verstappen. Daarom dat Perez in het begin beter was. Dat kon niet zijn voor RBR, dus hebben ze maar zitten updaten zodanig Max vooral beter werd. Perez voelde de wagen minder en minder goed aan, maar dat kan RBR niets schelen.
  • Lucien Mertens

    2 jaar geleden
    Ferrari is goed maar Honda is beter, en hetzelfde geldt voor Leclerc en Verstappen.
  • Piet Janssen

    2 jaar geleden
    Wat een ongelooflijke Sportman is dat toch die Max. Niet voor niets tot Beste Internationale Sporter 2022 gekozen en met de Laureus Worlds Sport Award bekroond.
  • henk van de tollaard

    2 jaar geleden
    de wagen is 99 procent van het succes, daarom staat perez zo ver achter hem...
  • Peter Berg

    2 jaar geleden
    Zoals steeds is de wagen 99% van het succes. Kijk maar naar Hamilton, de vorige "beste piloot te wereld". Met een wagen die een paar % minder is breekt hij ook geen potten meer. De Red Bull is gewoon te sterk, hij kan zelfs van op de laatste rij starten en nog winnen.