Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Photo News

Stijgende energiekosten kunnen toekomst van elektrische auto’s in gevaar brengen, waarschuwen experts

De stijging van de elektriciteitsprijzen, de beschikbaarheid van grondstoffen en een chronisch tekort aan onderdelen hebben een aanzienlijke impact op de productie en verkoop van elektrische auto’s, waarschuwen Duitse bedrijfsleiders.

78 reacties

  • tyl sachs

    2 jaar geleden
    Daar hebben onze Eurodraak-leiders nooit aan gedacht. Voor elektriek heb je energie nodig. We hebben er geen voor een autopark van miljoenen euro-automobilisten. Simpel.
  • francis vanoverschelde

    2 jaar geleden
    Positief . Weg met die onzin
  • Marc Rombouts

    2 jaar geleden
    De beste keuze voor het ogenblik is een "Mild Hybride" , Laag verbruik, en niet afhankelijk van de hoge elektriciteitsprijzen. Ook geen gedoe met laadkabels.
  • Bart Timperman

    2 jaar geleden
    Elektrisch rijden heeft zeker een toekomst voor milieuvriendelijk te rijden maar m'n is er veel te vroeg mee om deze markt al op te dringen en zelfs te verplichten, zeker in deze tijden.
  • MARC VAN DEN EYNDE

    2 jaar geleden
    Vrij simpel... oprijden wat je nu hebt en als het te duur wordt dumpen..dan allen massaal op het openbaar vervoer...en de economie zijn werk laten doen en je kan gerust zijn dat er snel een oplossing komt..u en ik hebben het in eigen handen, vergeet dat nooit !