“Op vraag van de Queen zelf”: waarom prinses Anne de begrafenisstoet van Queen Elizabeth begeleidt

RoyaltyEen triest beeld: prinses Anne (72) knielt voor de Queen, nadat ze de hele dag de kist van haar moeder begeleidde. De enige dochter van de overleden koningin zal het lichaam van koningin Elizabeth ook dinsdagavond vergezellen, wanneer dat overgebracht wordt naar Londen. Het is geen verrassing dat Anne die verantwoordelijkheid krijgt. Met haar 20.000 volbrachte opdrachten is ze één van de hardst werkende leden van de koninklijke familie.

9 reacties

  • mirjam wijler

    2 jaar geleden
    Prachtig mooi van Princes Ann dat ze hare Majesteit Oqeen Elisabeth Mummy Heeft begeleid van't begin tot helaas 't Einde zeer Respectvol Halleluja🕯️📿
  • Xsarilde Willis

    2 jaar geleden
    Anne was de beste keuze. Charel koning dus die kan niet. Maar anne heeft altijd hard gewerkt voor 'de firm'. Hopelijk laat charel haar nu niet vallen als een baksteen want die vrouw heeft heel wat meer gedaan dan klagende charel wachtend tot hij eindelijk de troon zou krijgen.
  • Jozef Van Melkebeek

    2 jaar geleden
    Dit kan eventueel tevens een krachtdadig teken zijn voor de monarchie en democratie in België. Wat structuur en menselijkheid sieren al onze regeringen in België niet. Laat staan de monarchie.
  • Catherine Versyck

    2 jaar geleden
    Dit is een mooi gebaar naar haar moeder toe Die de koningin was
  • Frederic Deraedt

    2 jaar geleden
    Mooi van de dochter