VTM/Thuis
Volledig scherm
© VTM/Thuis

SOAPCHECK. Kleine Viktor kreeg een dubbelganger in ‘Familie’ en zag jij dit foutje in ‘Thuis’?

TVOf het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.

  1. Liz uit het ‘Het onbekende’ krijgt veel mannelijke aandacht: “Maar die getrouwde voetballer mag stoppen met sturen”
    PREMIUM
    TV

    Liz uit het ‘Het onbekende’ krijgt veel mannelijke aandacht: “Maar die getrouwde voetballer mag stoppen met sturen”

    Nog een week, en dan kunnen we op VTM zien wie het eerste seizoen van ‘Het onbekende’ wint. Een van de kanshebbers is de 30-jarige Liz Swerts. Zij blikt in ‘Dag Allemaal’ met gemengde gevoelens terug op haar deelname. Want hoe avontuurlijk de reis ook, achter de schermen durfde het al eens flink botsen tussen de kandidaten. En ook de kijkers thuis laten zich niet onbetuigd. “Ik heb veel negatieve berichtjes gekregen van mensen die haar ‘kapot wilden maken’.”
  2. EXCLUSIEF. Olivier Deschacht blijft in de liefde geloven: “Ik denk écht dat ik weer zo gelukkig kan zijn als met Annelien”
    PREMIUM
    tv

    EXCLUSIEF. Olivier Deschacht blijft in de liefde geloven: “Ik denk écht dat ik weer zo gelukkig kan zijn als met Annelien”

    Vrouwen vechten om zijn aandacht en overladen zijn inbox met verzoeken nu hij weer op vrije voeten staat. “Maar ik wil zélf jagen op de vrouw van mijn leven.” Olivier Deschacht (43) vertelt in een open en eerlijk interview hoe hij drie jaar na zijn profvoetbalcarrière en zijn scheiding in het leven en de liefde staat. Allemaal door ‘Special Forces’. “Ik heb zwáár afgezien, maar tegelijk bracht die deelname rust in mijn hoofd”, en dat was nodig zegt hij. “Het leven als vrijgezel is écht vermoeiend soms.”