Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Club Brugge heeft volgens databedrijf 28% kans om door te stoten in de Champions League, Real Madrid favoriet om zichzelf op te volgen

Champions LeagueClub Brugge heeft 28 procent kans om de volgende ronde van de Champions League te bereiken. Dat berekende het gerenommeerde databedrijf Gracenote. Real Madrid is dan weer de topfavoriet om zichzelf op te volgen als winnaar van het kampioenenbal.

4 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Laat ons eerlijk zijn die 3e plaats is het hoogst haalbaar eh ...! Maar je weet nooit eh laat het ons hopen natuurlijk voor die 2e plaats moet je voor gaan natuurlijk ... We zien wel 👍🤞
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Is allen nog voor grote clubs met of zonder schulden die mogen winnen van de UEFA... De kleintjes moeten kleintjes blijven helaas ...🙄 Champion's league is een grote vervalsing want ik dacht dat ieder kampioen mocht spelen...blijkbaar hebben ze in de top competities meer dan een kampioen ...😳 Vroeger was het super eerlijker en kleine clubs konden nog eens verder gaan en voor verassing zorgen maar nu telt het geld nog voor de grote ploegen ...!
  • Leo Conner

    2 jaar geleden
    Die tabel zonder de ploegen met 0 procent kans om CL te winnen, is de natte droom van UEFA. Kleine ploegen moeten spelen voor peanuts en de grote ploegen met massa schulden mogen tegen elkaar blijven spelen voor het grote geld.
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    De conclusie is dus dat slechts 9 teams op 32 meer dan 1% kans maken om de CL te winnen niet voor niets allemaal teams uit de Europese G5-landen en dit zal vrees ik nooit veranderen. In die zin kan ik die afgeschoten Super League wel begrijpen.