Protest langs het parcours en geen militair uniform: prins Andrew gaat met aandacht lopen tijdens lijkstoet

RoyaltyOngewild ging prins Andrew (62) met heel wat aandacht lopen tijdens de lijkstoet voor Queen Elizabeth in Edinburgh. De kist van de overleden koningin werd maandagnamiddag van haar residentie in de Schotse hoofdstad begeleid naar de St. Giles-kathedraal, waar een afscheidsplechtigheid plaatsvindt. De kinderen van de Queen - koning Charles, prinses Anne en prinsen Edward en Andrew - liepen tijdens de processie achter de lijkkist.

18 reacties

  • Geert Van de Moortele

    2 jaar geleden
    Payback time tussen Charles en broertje Edward vanaf volgende week en volgende.
  • VIRGINIE VANOPPEN

    2 jaar geleden
    Noblesse oblige, en dit is de juiste plaats; “Tijdens haar 70-jarige regeerperiode als koningin heeft zij nooit één keer de wreedheden erkend die haar familie heeft begaan tegen de inheemse volkeren die Groot-Brittannië over de hele wereld binnenviel, zij profiteerde gewillig van de rijkdom die verkregen werd door de uitbuiting en moord op miljoenen mensen over de hele wereld.”
  • Ann Ronsse

    2 jaar geleden
    Waarom werd die man gearresteerd? Omdat hij de waarheid spreekt? Of het respectvol was tijdens de lijkstoet, dat is iets anders…
  • Rudi Bollaerts

    2 jaar geleden
    Het is een viespeuk, maar ja dat mag want hij is van een koninklijke familie, en het is niet omdat zijn moeder overleden is dat zijn gedrag uit het verleden effen wel kan .Comedie al dat soort begrafenissen iedereen sterft ooit eens .
  • Jacques Mertens

    2 jaar geleden
    Andrew mocht geen militair uniform dragen, maar hij kon het niet laten om met zijn medailles te pronken. Die had hij toch beter thuis gelaten. Maar toch goed dat ze die roeper gearresteerd hebben.