ANDRES MARTINEZ CASARES
Volledig scherm
© ANDRES MARTINEZ CASARES

Op naar Australië! Remco Evenepoel vliegt (in business class) naar WK: “Ik ga zoveel mogelijk proberen te rusten”

WielrennenDaags na zijn historische Vueltazege vertrok Remco Evenepoel vanuit Madrid richting het WK in Australië. In businessclass, zoals Wout van Aert. “Ik ga zoveel mogelijk proberen te rusten”, klonk het bij onze 22-jarige landgenoot.

16 reacties

  • Rik Hofman

    2 jaar geleden
    Natuurlijk in business, die vliegt toch voor zijn werk?
  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Zowel Wout als Poga moest het afleggen in LBL en SSB(poga) dus logisch dat Remco het meeste krediet heeft, Mathieu blijft de betere sprinter al heeft Remco enorm veel progressie gemaakt.
  • Lore Janssen

    2 jaar geleden
    Ja, Mathieu heeft in deze voorbereiding prachtige kermiskoersen gereden en er zelfs eentje gewonnen, dacht ik. Wout heeft het equivalent van een bergrit in de Tour gereden en nipt de duimen moeten leggen tegen een zekere Pogacar.
  • Tony van de Velde

    2 jaar geleden
    Tvdv Remco moet zich niet meer bewijzen in Australie hij is een top renner, hoop dat de Belgen de Beste Belg steunen op het moment
  • Evan De Jongh

    2 jaar geleden
    Ideaal zou zijn wk tijdrijden voor Remco en wk op de baan voor Wout, 2 wereldkampioen in ons land. Maar zouden meer waardering mogen krijgen. Als de Rode Duivels brons halen is er feest op grote markt. Als wielrenner een ronde wint is er met moeite telefoon van koning.