Delphine Lecompte
Volledig scherm
Delphine Lecompte © rv

Na oproep van vorige week heeft Delphine Lecompte haar eerste dickpic gekregen: “Helaas een zieltogend exemplaar”

TVDe doorgaans schuchtere Delphine Lecompte kreeg maandagavond in ‘De allerslimste mens’ wat ze gevraagd had: een échte dickpic. Doorgaans dient een mens daar een klacht voor in, maar de dichteres kreeg er applaus voor. En dan was er nog jurylid Margriet Hermans die toegaf dat ze erotisch geprikkeld wordt als ze haar neus in de schaamstreek van haar partner duwt. Gelukkig werd er ook nog op hoog niveau gequizd in aflevering vijf. Daarbij moest Jonas Geirnaert voor het eerst het onderspit delven.

5 reacties

  • Geert Tamsyn

    2 jaar geleden
    Spijtig dat Jonas eruit ligt, ik vond hem schitterend.
  • Michel Vandewiele

    2 jaar geleden
    Dit is de aller slechtste reeks ooit uitgezonden, niet verwonderlijk pakken mensen beginnen af te haken, sinds die Dephine er bij is begint het gewoon vulgair te worden, beste mensen gewoon niet meer kijken het is het niet waard, kijkcijfers zijn trouwens zwaar aan net dalen.
  • Frank Van den Bulck

    2 jaar geleden
    Dat men dàt een quiz durft noemen. Hoort eerder thuis in Monty Python...
  • cathy dehaut

    2 jaar geleden
    We leren de jeugd het niet te doen, tja. Een echt voorbeeld dit🤐.
  • Cynthia Vermeulen

    2 jaar geleden
    Wat een anti climax. Was dat nu een vraag voor de allerslimste mens. Wie is Kim clysters? Dat in een finale waar de kandidaten op 1 en 2 seconden staan. Hoe makkelijk kon het zijn voor Eva. Mogen wij niet denken aan manipulatie?