Verraadt Christiaan al meteen hoe het afloopt in ‘Blind Getrouwd’?: “Het beste wat mij ooit overkomen is”

ShowbitsAlle vier de koppels in ‘Blind Getrouwd’ hebben elkaar hun ja-woord gegeven. Als laatsten waren, in de aflevering van gisteravond, Jana en Christiaan aan de beurt, al meteen omgedoopt tot ‘Christijana’ door Ingeborg. Zij verwacht veel van het jongste koppel in deze reeks. Hoe gaat Christiaan om met die druk? Dat wilde Desna wel eens weten en daarom sprak ze af met de spoedverpleegkundige, bij hem thuis in Geel. “Mensen denken dat ik genoeg potentieel heb om ook zonder experts een vrouw te vinden. Maar ik was intussen 28. Ik moet dus wel iets verkeerds gedaan hebben”, vertelt hij in een nieuwe Showbits.

1 reactie

  • Albert Leenders

    2 jaar geleden
    Ik heb toch bepaalde bedenkingen over dit programma want er zijn heel veel alleen staanden en komen de omroep amper aan een schamele 4 koppels.
  1. Pim Symoens en vriendin Rebecca moesten droom voor gezinsuitbreiding opbergen: “Ik voelde me gefaald, ook als partner”
    PREMIUM
    tv

    Pim Symoens en vriendin Rebecca moesten droom voor gezinsuit­brei­ding opbergen: “Ik voelde me gefaald, ook als partner”

    Enkele jaren was hij hot in Vlaanderen, daarna verdween Pim Symoens (40) in de anonimiteit. ‘Sing Again’ zet de deur naar een comeback voorzichtig open. “Maar me zomaar in de showbizz storten... Daarvoor ga ik mijn meisjes niet opgeven”, zegt Pim aan ‘Dag Allemaal’, verwijzend naar vriendin Rebecca (38) en dochtertje Renée (3). “Het mooiste gezin ter wereld”, aldus Pim, al doet het nog steeds pijn dat er geen extra gezinsuitbreiding meer zal komen.
  2. KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduitreiking: “Dit is gerechtvaardigd”
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduit­rei­king: “Dit is gerecht­vaar­digd”

    Katy Perry mocht in Los Angeles de Champion of Children Award in ontvangst nemen. De Amerikaanse zangeres zet haar schouders onder haar Firework Foundation. Daarmee wil ze kinderen uit kansarme gemeenschappen laten kennismaken met kunst. Perry was zichtbaar ontroerd en maakte daar meteen een grapje over. “Ik sta op het punt ongesteld te worden. Dus de helft hiervan is gerechtvaardigd, maar de andere helft niet.” Op sociale media schreef ze achteraf dan ook dat het haar “weengezicht” zeker en vast waard was.
  1. “Ik zou zelfs niet weten of ze getrouwd is”: wie is Goele Derick, de mysterieuze actrice uit ‘Groeien & bloeien’?
    PREMIUM
    BV
    6

    “Ik zou zelfs niet weten of ze getrouwd is”: wie is Goele Derick, de mysterieu­ze actrice uit ‘Groeien & bloeien’?

    Interviews geeft ze zelden of nooit, en zelfs collega’s die jarenlang innig met haar samenwerkten kregen geen inkijk in haar privéleven. Goele Derick (62), nu te zien in ‘Groeien & bloeien’, een enigma noemen is dus geen overdrijving. ‘Dag Allemaal’ dook in haar mysterieuze leven en kwam toch een en ander te weten. “Ze zegt niet veel, maar op de set staat ze absoluut haar mannetje.”
  2. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.