De Brusselse Ring.
Volledig scherm
De Brusselse Ring. © AP

Sven Gatz en Lydia Peeters stellen voor om rekeningrijden en verbreding Brusselse Ring te verbinden

Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters en haar Brusselse collega van Financiën Sven Gatz (beiden Open Vld) pleiten voor een akkoord tussen Brussel en Vlaanderen waarbij de slimme kilometerheffing wordt verbonden aan een gedeeltelijke verbreding van de Ring. Dat zeggen ze in een interview met ‘BRUZZ’.

26 reacties

  • etienne vijverman

    2 jaar geleden
    ze zijn gewoon op zoek naar extra inkomsten en de auto is een gemakkelijk doel de meesten kunnen niet zonder !!!!
  • Wesley Kenis

    2 jaar geleden
    Tijd om de vrrkeersbelasting af te schaffen. Ik weiger TWEE keer te betalen voor het gebruik van dezelfde weg. En al zeker niet omdat ik als consultant meer kilometers doe dan de meeste vlamingen.
  • kurt vermoesen

    2 jaar geleden
    Overal moeten ze geld uit halen ! Dat ze is beginnen bij hunzelf hoeveel partijen zijn hier in België? Hoeveel leden telen deze? En wat doen ze ? Niets ! En daarvoor moet de werkende mens opdraaien ! Dat ze daar eens in snoeien er zal veel geld gespaard zijn zelfs nog over ! Viroloog voor dit viroloog voor dat die komen tegenwoordig ook zomaar uit de grond en worden ook betaald , alles maken ze duurder maar een mens die gaat werken nemen ze alles af
  • Raoul Rouma

    2 jaar geleden
    Neetje raar, maar het is natuurlijk nog niet beslist. Koppel het misschien ook met de gasprijs dan hebben jullie nog jaren om te beslissen en dan hebben wel met zekerheid een nieuwe regering die durven te beslissen.
  • Jo Bosman

    2 jaar geleden
    Heel veel mensen hebben nu al de grootste moeilijkheden om hun rekeningen nog betaalt te krijgen die dankzij de onkunde van onze politicy torenhoog geworden zijn. Zowel Gatz als Peeters schijnen dat niet eens te weten. Ze zijn blijkbaar wereldvreemd . Ze willen de burgers nog meer uitpersen .We betalen ons zelf nu al blauw aan Taksen en belastingen en accijnzen om de wagen te gebruiken . taksen en belastingen