Na de Boeva-rel, ‘Familie’-acteur met down Jelle Palmaerts: “Ik kijk wel graag naar ‘Down the road’”

ShowbitsDe Facebook-post van William Boeva zindert nog na: “Mensen met een beperking moeten meer aan bod komen in de media en niet alleen opgevoerd worden voor hun knuffelgehalte”, luidde de boodschap. Dat maakt heel wat los in Vlaanderen. Iedereen heeft er wel een mening over. Desna is gaan spreken met Jelle Palmaerts, Emiel in ‘Familie’. De acteur met het syndroom van Down heeft intussen een vaste rol in de VTM-soap. Hoe kijkt hij naar de commotie die Boeva in gang zette? Bekijk het in een nieuwe Showbits.

7 reacties

  • Stroobants Alexander

    2 jaar geleden
    Sorry maar ik kijk ook niet, vindt het maar niets maar is ok dat andere kijken.
  • David Schietecatte

    2 jaar geleden
    Boeva heeft geen programma. Da piekt.
  • Paul Moons

    2 jaar geleden
    Ik vind het nogal gedurfd zo een uitspraak te doen ,als je hem bezig ziet zou je zeggen dat hij voordurend zelf in de belangstelling wil staan .Laat gewoon de mensen genieten van hun reis ,zij zijn gelukkig op hun manier ,dat kan W.Boeva niet zeggen. Ik noem het arrogant en om opvallend in het nieuws te komen.
  • jan vackier

    2 jaar geleden
    Meneer Boeva is duidelijk gefrustreerd en heeft zijn grieven kenbaar gemaakt. Maar hij bekijkt het duidelijk uit een sterk gekleurde bril. De luidste stem is daarom nog geen waarheid.
  • Monique Moens

    2 jaar geleden
    Tegenwoordig is ieder zijn mening waarheid. Maar heeft niet ieder zijn waarheid. Maar daarom niet de norm.