Ook de beloften (hier Alec Segaert) rijden op het bochtige parcours, zij het één rondje.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook de beloften (hier Alec Segaert) rijden op het bochtige parcours, zij het één rondje. © Photo News

Alles wat u moet weten over de WK-tijdrit met parcoursbouwer Scott Sunderland: “Ik vrees dat Remco te laat of te vroeg is afgereisd”

WK wielrennenBinnen drie dagen doen Remco Evenepoel en Yves Lampaert een gooi naar de regenboogtrui in Wollongong. De hoogste tijd om een voorbeschouwing. Parcoursbouwer Scott Sunderland: “Remco maakt kans, maar om Ganna te kloppen, zullen de Vuelta plus jetlag hem te veel parten spelen.”

18 reacties

  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    waarschijnlijk heeft Ganna een vlucht eerder of later gepakt, niet te vertrouwen die Italianen maar of ie daarbij die ruime minuut gaat goedmaken valt te betwijfelen...
  • Stephane Neuville

    2 jaar geleden
    Weer iemand met een magische glazen bol...
  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    Wat is dat nu voor een uitleg, te vroeg of te laat, dan kan het evengoed juist op tijd zijn ook lijkt mij. We zullen zondag wel zien wat het gaat worden als Ganna een mindere dag heeft kan alles.
  • Jan Daems

    2 jaar geleden
    De mening van de parcoursbouwer is slechts de mening van... de parcoursbouwer. Of die deskundig ter zake is wanneer het over de conditie van Remco gaat valt sterk te betwijfelen. En hopelijk heeft hij zijn job als parcoursbouwer een beetje deftig gedaan want anders gaat hij weer een keer de mist in.
  • Yves Gysel

    2 jaar geleden
    Scott Sunderland heeft een punt, maar indien Remco echt zijn zinnen heeft gezet heeft op deze tijdrit, dan weet ik het zo nog niet. We spreken hier wel over Remco en zijn tijdrit in de Vuelta was fenomenaal. 55,67 km/h gemiddeld. Wie doet dit hem na? Behoorlijk indrukwekkend. Eerlijk, ik zou al niet veel goesting meer hebben om mee te doen, als tegenstander. Uit angst dat Remco mij zou vernederen.