Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © Photonews

Onze chef wielrennen stelt dat het even stormde in het hoofd van Evenepoel: "Hij is niet naar Australië gereisd om na te genieten”

WK wielrennenOnze chef wielrennen Marc Ghyselinck weet dat Remco Evenepoel het WK tijdrijden - ondanks een uitstekend resultaat - ziet als een gemiste kans. Amper negen seconden tussen goud en brons. “Dan toch liever een pak slaag zoals Filippo Ganna er een heeft gekregen. Dan had Evenepoel geweten dat hij simpelweg niet goed genoeg was voor goud. Dat was hij nu wel.”

17 reacties

  • Lisette Van Eester

    2 jaar geleden
    Voor een wereldkampioenschap moet de afstand minstens 50 km bedragen,de profs rijden dezelfde afstand als de vrouwen, dit kan toch niet.
  • Alex Vercauteren

    2 jaar geleden
    Zowel Kung als Foss hebben een renner kunnen inhalen wat een voordeel tussen 10 en 15 seconden oplevert. Lag daar het verschil?
  • Evan De Jongh

    2 jaar geleden
    Wout is meestal top als het erop aankomt en ben fan van Remco en Wout maar vind het enkel jammer dat Wout steeds in dienst moet rijden van Roglic of Vinegaard, zijn die nu echt zoveel beter? En als QS een ploeg rond Remco kan bouwen waarom kan er dan niemand een ploeg rond Wout bouwen? Bij Jumbo altijd tweede of derde in rang, nooit kopman, was bij begin van de Tour al gezegd dat Wou niet voor gele trui ging, waarom niet, geef hem een kans en hij kan verassen. Ik hoop Remco eerst Giro geen Tour
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Heel juist jan dethier , wat heeft Wout gans de Tour gepresteerd dit seizoen .Drie weken lang was hij top , in dienst van zijn kopman en dan nog de groene trui meenemen , en de laatste tijdrit van 40 km heeft klopte hij ook Ganna en Pogacar met ruime voorsprong ! We hebben inderdaad twee fenomenen !
  • Henk Juwet

    2 jaar geleden
    En wat moest Wout dan verleden jaar denken amper 5seconden meer dan de superkampioen ??