William en Harry liepen naast elkaar in de rouwstoet voor de Queen.
Volledig scherm
PREMIUM
William en Harry liepen naast elkaar in de rouwstoet voor de Queen. © Photo News

Herenigd door hun verdriet, of enkel schone schijn? “Er hangt een koud briesje tussen William en Harry”

RoyaltyZij aan zij liepen ze deze week achter de kist van hun grootmoeder, samen hielden ze zondagavond een wake. Een teken van eenheid dat we in jaren niet meer van prinsen William (40) en Harry (38) hebben gezien. Is de strijdbijl oprecht begraven, nu de royals verenigd zijn in hun verdriet? Of gaat het om een vertoon van ‘smoke and mirrors’, in opdracht van de kersverse koning Charles III? “Harry zit nog heel erg met zijn memoires in zijn hoofd.”

18 reacties

  • luc boeckx

    2 jaar geleden
    Koning of prins, het blijven gewoon mensen zoals ik en jij maar met een titel. Overal is er wel iets in een familie, tussen broers....Maar men mag ons niet vergelijken met de Britten, die mentaliteit is heel anders dan de onze!
  • Jacqueline herck

    2 jaar geleden
    Harry wil niks meer met the firm te maken hebben maar hij wil wel geld verdienen op hun rug. Het is het één of het ander.
  • Anne JACOBS

    2 jaar geleden
    Harry is een kindje van 12 gebleven, komt daar nooit meer uit. William is zacht en intelligent; Harry zit vol agressie en woede, gans zijn leven al.
  • Elle Devee

    2 jaar geleden
    Dat komt nooit meer goed, toch niet zolang Harry met die opportuniste getrouwd is. Meghan zag zichzelf al als een nieuwe people Princess, zoals Diana. Dat is de enige reden waarom ze voor Harry koos. Dat huwelijk zal ook niet standhouden en dan komt Harry met hangende pootjes terug.
  • Taja Delbrouck

    2 jaar geleden
    Ik heb het voor Harry& Meghan ,ik vind Harry ook sympathieker dan zijn broer William . Kate & Meghan kunnen elkaar niet luchten da's wel jammer .Ben ik blij dat ik geen princess ben maar één gewone vrouw ik zou dit alles het protocol niet aankunnen met mijn temperament warm bloedig karakter .Is wel een familie die het meest besproken is .Vond de Queen zeer sympathiek ik kan geloven hoe de Britten haar graag zagen .Rust in vrede