Boerin Elien en Lorenz.
Volledig scherm
Boerin Elien en Lorenz. © VTM

Elien en Lorenz uit ‘Boer zkt vrouw’ zijn nog steeds samen: “Elke avond rijd ik naar Lommel”

tvZe koos uiteindelijk voor Lorenz en die keuze blijkt nog steeds de juiste. Ook vier maanden na de laatste aflevering van ‘Boer zkt vrouw’ zijn Elien en Lorenz nog een koppel. Hij bezoekt haar dagelijks en werkt stevig mee op de boerderij.

  1. Na een onderbreking van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux
    PREMIUM
    royalty

    Na een onderbre­king van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux

    Het oudste luxe lederwarenhuis ter wereld is Belgisch. Straffer nog: het is zelfs een jaartje ouder dan het koninkrijk België zelf. Delvaux werd opgericht in 1829 en werd al in 1883 bekroond tot hofleverancier. Geen wonder dus dat vele leden van de koninklijke familie er grote fan van zijn: koningin Paola en prinses Claire worden regelmatig met een chique handtas van Delvaux gespot, en tijdens haar recente VN-reis naar Ivoorkust verscheen koningin Mathilde ook met een Delvaux-tasje. Opmerkelijk, want dat was alweer een tijd geleden. Bloeit een oude liefde weer op?
  2. Boer Kim en Emi uit ‘Boer zkt vrouw’ wonen officieel samen én doen aan gezinsuitbreiding
    TV

    Boer Kim en Emi uit ‘Boer zkt vrouw’ wonen officieel samen én doen aan gezinsuit­brei­ding

    Het afgelopen seizoen van ‘Boer zkt vrouw’ was een groot succes. Cupido schoot bij maar liefst vier van de vijf koppels raak, waaronder ook bij boer Kim. De aardappelboer legde een turbulent parcours af door eerst nog voluit voor uitverkorene Ginny te kiezen, maar zijn hart besloot er toch anders over. Hij koos uiteindelijk voor Emi. De twee zijn nog steeds erg gelukkig samen: ze maakten op sociale media bekend dat ze officieel zijn gaan samenwonen én al aan gezinsuitbreiding doen.