Sergio Herman .
Volledig scherm
Sergio Herman . © Tessa Kraan

Sergio Herman reageert op vernietigende recensies Antwerps restaurant: “Ik wil niets goedpraten, wel nuance aanbrengen”

Dat is hij niet gewend. Het nieuwe restaurant Blueness Antwerp van Sergio Herman kijgt te maken met heel wat slechte recensies. De topchef vraagt voor begrip en vermeldt in één adem ook geen restaurant in België of Nederland meer te willen openen.

  1. PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons koningshuis: “Haar liefdesleven wordt met argusogen bekeken”
    PREMIUM
    Royalty

    PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons konings­huis: “Haar liefdesle­ven wordt met argusogen bekeken”

    “Ze is het toonbeeld van elegantie!” De nieuwe foto’s van prinses Eléonore gingen meteen rond in de Europese pers. Al zal de jongste dochter van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) dat zelf niet zo prettig vinden. De prinses staat bekend als ‘verlegen’, maar kan ook haar mannetje staan. Van een voorliefde voor de zelfverdedigingskunst aikido tot haar peperdure privéschool: portret van een prinses die haar eigen weg zal moeten zoeken. “Ze is geen kind meer dat zich kleedt in wat mama Mathilde heeft klaargelegd.”
  2. KIJK. Lenny Kravitz toont z'n gespierde lichaam en fans kunnen hun ogen niet geloven: “Hij lijkt wel 33 jaar!”
    Play
    Celebrities

    KIJK. Lenny Kravitz toont z'n gespierde lichaam en fans kunnen hun ogen niet geloven: “Hij lijkt wel 33 jaar!”

    De Amerikaanse zanger Lenny Kravitz is duidelijk niet bang om met zijn lichaam te pronken. De 59-jarige zanger is dan misschien geen jong veulen meer, dat is alleszins niet te zien aan zijn gespierde lichaam. In bloot bovenlijf post hij op Instagram een filmpje waarin hij de vinyleditie van zijn aankomende album promoot. Al hebben zijn volgers het toch vooral over het feit dat hij er heel wat jonger uitziet dan hij werkelijk is.