© Jeffrey Gaens

Standard-STVV achter gesloten deuren, maar wel op groot scherm

Op zaterdag 6 augustus trekt STVV naar Sclessin voor de eerste confrontatie met Standard. Maar de Rouches moeten nog boeten voor wangedrag van de fans in de wedstrijd tegen Charleroi van vorig seizoen. Daarom zal de match achter gesloten deuren gespeeld worden. STVV vond de oplossing bij een groot scherm waarop de match live te volgen is.

elaw

“We beseffen dat dit een domper is voor de supporters, voor wie de trip naar Standard meestal eentje is om naar uit te kijken”, zo klinkt het bij het STVV-bestuur over de match achter gesloten deuren.

Voor de oplossing keek STVV naar Verelst en Gilen, ondernemers en nieuwe partners van de club. Zij brengen als welkomstgeschenk een groot scherm mee. Dat zal geplaatst worden op de Kleine Markt van Stayen. “Op die manier leren we de supporters kennen en kunnen ze toch de match live volgen”, zegt het ondernemersduo. Als echte Truienaars dragen ze de club zelf ook een warm hart toe. “We volgen de Kanaries al van kindsbeen af. Samen zijn we al zestig jaar fan.”

Aangeboden door onze partners