Daar is Mathieu van der Poel, morgen ook in Mixed Relay: “Ze zochten nog een derde man... en ik ben hier nu toch”

WK wielrennenVoor het eerst gesignaleerd Down Under: Mathieu van der Poel. Dromend van een eerste medaille op het WK wielrennen, klaar voor een eerste verkenning van het parcours in Wollongong. Morgen al (tussen 6u20 en 9u05 Belgische tijd) staat hij aan de start in de Mixed Relay met Nederland.

27 reacties

  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Zijn enige kans om nog eens iets te maken van zijn jaar, want het was voorlopig niks, is wel veel voorzichtiger geworden in zijn interviews en minder overroepen, dus dat gaat de goede kant op, soms moet je het deksel op de neus krijgen enkele keren om te veranderen.
  • Sam Bedfort

    2 jaar geleden
    Veel succes!
  • eric reynebeau

    2 jaar geleden
    Ben Wout supporter maar VDP is ook een crack. En als men hier leest dat VDP dit seizoen geen deuk in een pak boter gereden heeft en je weet dat die man een monument nl de Ronde van Vlaanderen gewonnen heeft dan kan je de vraag stellen wat die man van koers kent.
  • Geert Degezelle

    2 jaar geleden
    Ik vind Mathieu een toprenner, maar ik geloof niet in zijn kansen voor zondag. Ik kan me uiteraard vergissen, maar naar mijn gevoel heeft hij over het gehele jaar toch een mindere basisconditie laten zien. 12 keer Mount Pleasant aan 7%. Als Pogacar op het einde vertrekt, vrees ik dat Remco echt de enige zal zijn die zal kunnen volgen. Pogacar is voor mij de topfavoriet; Remco de enige die hem kan kloppen.
  • petrus kerckhofs

    2 jaar geleden
    Heel veel succes Mathieu!