.
Volledig scherm
. © AFP/Reuters

“Amerika krijgt geen respect meer!”: Trump furieus dat president Biden op 14de rij moest plaatsnemen op begrafenis Queen Elizabeth

RoyaltyOp zijn eigen socialemediaplatform Truth Social, haalt Donald Trump (76) uit naar de positie van de huidige president Joe Biden (79) tijdens de begrafenis van Queen Elizabeth II. Trump verwijt Biden, die maandag op de veertiende rij zat in de kerk, dat hij niet genoeg respect afdwingt voor de Verenigde Staten.

118 reacties

  • Gerard Braeckmans

    2 jaar geleden
    Moest hij dan mee de kist gaan dragen?
  • John Burbrook

    2 jaar geleden
    Als Trump er was geweest had hij op het toilet gezeten. Hij kent zijn alfabet blijkbaar niet.
  • Guy Van Brussel

    2 jaar geleden
    @Steven De Bruyne, leg mij eens uit wat er verkeerd aan is dat onder Trump Amerika gas zou verkopen aan Duitsland ? Blijkbaar wanneer sommigen de naam Trump horen, verliezen ze elke zin voor redelijkheid en worden de dood normaalste zaken plotseling de grootste zonden ! Sommigen zouden zelfs nog durven beweren dat onder Biden de wereld een betere plek is geworden.
  • Mieke Vandersmissen

    2 jaar geleden
    Moet de USA dan altijd in de belangstelling staan. Ze hebben geholpen bij de tweede oorlog en zouden wij hun eeuwig dankbaar moeten zijn dit is al lang verleden tijd, de grote oorlog wordt jaarlijks herdacht meer dan genoeg.
  • Alan Janssen

    2 jaar geleden
    Hij is diegene waardoor de.meeste landen de geloofwaardigheid van en respect voor Amerika verloren hebben.. met Trump is back to the wild wild west, iedereen voor zich!