Trailer van aflevering 6 ‘House of the Dragon’ belooft spanning én nieuwe gezichten

TVHet is zover. De zesde aflevering van ‘House of the Dragon’ staat voor de deur en dat wil zeggen dat er een wissel van de wacht plaatsvindt. De reeks maakt een tijdsprong waardoor de jonge actrices die in de huid kropen van prinses Rhaenyra Targaryen en Alicent Hightower vervangen zullen worden. In de preview wordt alvast duidelijk dat de opvolging van koning Viserys nog niet verzekerd is. Bestijgt zijn jonge zoon de troon of zal voor het eerst een vrouw regeren over Westeros?

3 reacties

  • Steven Van Soom

    2 jaar geleden
    juist wat James schrijft over TROP. steekt ene chaotisch andere keer ongeïnteresseerd ineen, acteerprestaties zijn ook zwak (Galadriel is wel sterk neergezet) vergeleken met hotd evenals de verhaallijn dat niet uit de verf komt.wat Bart zegt moeten we afwachten maar dat het de serie niet ten goede komt betwijfel ik wegens de wel heel sterke dialogen waar hotd op steunt. waarin ik wel kan volgen Milly Alcock speelde zo geweldig dat het een hele tour zal zijn om haar ook maar te evenaren
  • bart paesen

    2 jaar geleden
    Het voordeel van GOT was dat het van in het beging tot het einde de rollen door de zelfde personen gespeeld werden. Doordat men in HOTD nu in een keer van de ene aflevering op de andere de helft van de acteurs door oudere vervangt gaat niet te goede van de serie zijn.
  • James Holden

    2 jaar geleden
    Zeer goede serie...! Hier kan Amazon met hun barslechte debacles 'Rings of Power' en 'Wheel of Time' nog serieus wat van leren.