Nederlandse koninklijke familie uitgejouwd tijdens Prinsjesdag

RoyaltyDe Nederlandse koninklijke familie beleeft haar Prinsjesdag in mineur. Niet kroonprinses Amalia (18) - die voor het eerst een belangrijke rol kreeg - maar wel het boegeroep van sommige omstanders viel het meeste op. Ook tijdens de traditionele balkonscène werden koning Willem-Alexander (55) en koningin Máxima (51) uitgejouwd.

72 reacties

  • Filiep Lapeire

    2 jaar geleden
    De burger moet anders gaan leven in deze tijden, zuiniger, soberder of armer en minder energie die onbetaalbaar is. Al eens gekeken hoe steden en gemeenten besparen? Fonteinen, zwembaden en ja zelfs lichten blijven op sommige plaatsen werken overdag. Maar ja het is toch de belasting betaler die de rekening mag ophoesten. Wanneer de overheid dit niet aanpakt komt er heus narigheid van.
  • Rudi Beckers

    2 jaar geleden
    Een president heeft verantwoordelijkheid en mag gerust uitgejouwd worden, we betalen hem om goed te besturen. Een koning heeft niks te zeggen en heeft slechts een protocollaire functie (het nut ervan heb ik nog niet gevonden). De regering maar ook de EU moeten ter verantwoording geroepen worden voor wat er misloopt.
  • Dirk Tuymans

    2 jaar geleden
    Tijd dat ze de Koningshuizen opdoeken. Tijd dat ze gewoon gaan werken zoals jan en alleman.
  • luc cuypers

    2 jaar geleden
    Wie betaalt op het einde de rekening ? De gewone man / vrouw in de straat. Gouden Koets inbegrepen.
  • Rene Philips

    2 jaar geleden
    Wat is er verkeerd aan boe-geroep, waarom kan of zou er niet mogen uitgejouwd worden? Ze verwachten enkel maar toegejuicht te worden en denken alles te mogen zonder enige tegenstand.