BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

RECONSTRUCTIE. Hoe Vandenbroucke terechtkwam in bikkelharde ruzie met bedrijf dat coronavaccins levert

De firma die de coronavaccins moet verdelen aan de ziekenhuizen en vaccinatiecentra wil ermee ophouden, maar mag niet van de rechter. Het is de zoveelste episode in een bikkelharde ruzie met minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). Hoe is het zo uit de hand kunnen lopen? Een reconstructie van het conflict in vier fases.

50 reacties

  • Yves Janssens

    2 jaar geleden
    Het is schandalig hoe Vandenbroucke omgaat met Medista. Walg momenteel van heel veel politiekers. Er zijn er veel te veel in België. Als ze die eens uitdunnen kunnen ze de facturen wel betalen. Denk dat heel veel Belgen dezelfde mening hebben. Grote lonen voor zichzelf houden maar laagste pensioenen uitbetalen na 45 jaar gewerkt te hebben. De beste postjes voor hunzelf en vrienden, gesjoemel e.d. Dit moeten wij allemaal maar aanvaarden en voor wie of welke partij moet je nog stemmen?
  • Francois Verlinden

    2 jaar geleden
    Een vroegere baas moest soms meer dan 3maanden wachten op een deel van zijn geld
  • Chris Ysebaert

    2 jaar geleden
    Wie ooit voor de overheid gewerkt heeft weet dat men uitzonderlijk lang moet wachten tot men betaald wordt. Een van de manieren is facturen betwisten en zo de betalingen uitstellen. Firma's hebben in deze moeilijke de centen hard nodig, dus binnen een redelijke termijn betalen is alleen maar normaal.
  • Ria Corremans

    2 jaar geleden
    Zo zie je maar, vertrouw deze ministers nooit
  • Germain De Block

    2 jaar geleden
    En dan verschieten dat er bedrijven onderdoor gaan.met foefelaars als vandenbroucke en de overheid kunnen die mensen wachten op hun geld.