Slachtoffer Nele (20) getuigt over Tiktokker Glen Van Ranst.
Volledig scherm
PREMIUM
Slachtoffer Nele (20) getuigt over Tiktokker Glen Van Ranst. © Pieter-Jan Vanstockstraeten

TikTokker (29) dwong minderjarige meisjes zich te prostitueren. Slachtoffer Nele (20): "Eén klant heeft me meermaals verkracht”

Glen W. (29), meer bekend als Tiktokker Glen Van Ranst, zit in de cel op verdenking van ernstige zedenfeiten. De Limburger wordt verdacht van tienerpooierschap en mensenhandel bij minstens drie jonge vrouwen, waaronder ook minderjarigen. Zijn werkwijze was steeds dezelfde: hij palmde zijn slachtoffers in via sociale media, manipuleerde en verplichtte hen uiteindelijk tot het hebben van seks met oudere mannen. Slachtoffer Nele (20) getuigt: “Glen was vlot in de omgang, ik voelde mij goed bij hem. Maar na een tijd begon het misbruik”.

15 reacties

  • Wilssens

    2 jaar geleden
    Hogere straffen voor geven zo'n daden. Effectieve gevangenis minstens 5 jaar!
  • Philippe Vanbelleghem

    2 jaar geleden
    social media is gewoon vergif van onze maatschappij. Ik hoop dan ook dat de rechter deze en vele andere bedriegers hard aanpakt en niet weer een werkstraf oplegt.
  • Felix Strackx

    2 jaar geleden
    Er is maar 1 woord dat je moet kennen, en dat is: nee!
  • Jeroen Debaere

    2 jaar geleden
    Sociale media, het verderf van deze nieuwe tijden. Men zou beter de strijd aangaan met het verhinderen van het aanmaken van valse profielen. Wie op sociale media zit, moet gelinkt worden aan rijksregisternummer, anders geen toegang.
  • Patrick Duyck

    2 jaar geleden
    Het wordt tijd dat veel meisjes en vrouwen hun ogen open doen voor al die mooie mooipraters,als het te mooi,is,om,waar te zijn dan is t meestal,ook zo