Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel. © Photo News

Ook Mathieu van der Poel klaar voor de strijd om de regenboog: “Ik heb een goed gevoel en hoop zondag over mijn beste wattages te beschikken”

WK wielrennenGisteren door omstandigheden bij anderen niet uit de verf gekomen op het WK wielrennen in de Mixed Team Relay met Nederland, maar vergis u niet: Mathieu van der Poel is wel degelijk klaar om een gooi te doen naar de wereldtitel in Wollongong. En daarna? “Er is nog niets beslist. Lombardije of misschien vroeg de cross in.”

14 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    2 jaar geleden
    We hebben al een paar wedstrijden kunnen zien op dit parcours, en het is een vdPoel parcours en als hij op niveau is gaat hij er niet ver af zijn. Natuurlijk zijn er meer kanshebbers ook bij de Belgen maar vdPoel heeft nog een grote troef, zijn sprint na een zware koers.
  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Sommigen vinden het al goed als je een tour uitrijdt. Wel de manier waarop Mathieu de TDF gereden heeft stelt niks, maar dan ook niks voor. Er zijn er toch die heel selectief met bloemen gooien. Voor sommigen moet je EN de rijdrit EN de wegrit rijden of het is niet goed. Sommige renners worden opgehemeld als ze keuzes maken, anderen worden daarvoor afgebroken. Kopman of knecht? Een wereld van verschil om een ronde te rijden. Ik weet wel wie het meeste respect verdient.
  • petrus kerckhofs

    2 jaar geleden
    Go for it Mathieu, we duimen hier allemaal voor jou! Wat zouden we je super graag als wereldkampioen zien staan!
  • Wim David

    2 jaar geleden
    Altijd leuk om mathieu bezig te zien. Hij hoort bij de kanshebbers.
  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Alsof je alles gereden moet hebben om aan het wk te mogen meedoen, kanjers delen hun seizoen in en Mathieu was er ìn de Giro èn de Tour, sommigen rijden die uit als rode lantaarndrager waar hij het nut niet van inzag tot grote spijt van Bernard en Kim, Wout reed slechts een ronde dus stop eens met dat gebagatelliseer aub...