Aiden Pleterski (23) pakte graag uit met zijn felgroene Lambo of met foto's in een privéjet.
Volledig scherm
Aiden Pleterski (23) pakte graag uit met zijn felgroene Lambo of met foto's in een privéjet. © RV

Zelfverklaarde ‘Crypto King’ die pronkt met Lamborghini en privéjet blijkt een oplichter

Een 23-jarige zelfverklaarde ‘Crypto King’ uit Canada wordt ervan beschuldigd dat hij ervandoor is met het geld van meer dan 150 gedupeerden. De man zou hun geld investeren in cryptomunten en buitenlandse valuta. Nu blijkt dat hij vooral zichzelf in de watten legde. Zo pronkte hij met een Lamborghini en twee McLarens, vloog met een privéjet en kocht peperdure horloges.

8 reacties

  • Stefanie van Dijk

    2 jaar geleden
    Tsja, erg naief om daar je geld aan te geven maar wie de The Tinder Swindler heeft gezien zal weten dat dat soort mensen heel geraffineerd te werk gaat
  • Augustson Tim

    2 jaar geleden
    Als men daar geld aan gegeven heeft, verdient men een lesje. Hoe is het mogelijk.
  • David Lievens

    2 jaar geleden
    Paul Peeters, maak er maar 100% van. Slapend rijk worden bestaat allang niet meer. Het enige wat ze moeten doen is deze oplichter zijn gezicht tonen en op een internationale lijst van oplichters zetten, zodat hij herkend wordt. Hij mag nu eerst met dichtgeknepen billen in een cel zitten en kan daarna hamburgers gaan bakken in een fastfoodtent.
  • Donald Borremans

    2 jaar geleden
    hoe naief moet je zijn om daar in te trappen ?
  • Bart Denolet

    2 jaar geleden
    Ik dacht dat als men volwassen wordt, te weten komt dat fabeltjes niet bestaan. Maar toch is dat nog niet bij iedereen doorgedrongen blijkbaar. Duizenden dollars geven aan iemand die belooft om daar elke 14 dagen 10 tot 20% winst op te maken... Niet te geloven!