Kate, William, Harry en Meghan bij Windsor Castle.
Volledig scherm
Kate, William, Harry en Meghan bij Windsor Castle. © Getty Images

‘Furieuze’ prins Harry weigerde zélf etentje met Charles en William in Balmoral, na ruzie over Meghan

RoyaltyDe plooien tussen de Britse prins Harry (38) en de rest van zijn familie, zijn nog niet gladgestreken. Dat beweren bronnen binnen het paleis. Harry zou op de avond dat de Queen overleden is, zélf hebben geweigerd om samen met zijn vader en broer te eten. “Dat komt omdat hij nog altijd kwaad was, omdat hij Meghan niet mocht meebrengen naar Schotland.”

28 reacties

  • Jan Deblaere

    2 jaar geleden
    Ik begrijp niet dat zo velen hier Harry en Meghan verdedigen, net zoals destijds met Delphine Boel. Harry wilt de voordelen van royal behouden maar niet de nadelen. Je moet weten wat je wilt in het leven.
  • Carmen De Gussem

    2 jaar geleden
    Die nieuwe koning en zijn troonopvolger deugen niet en trekken heel goed op elkaar.Harry en Meghan hebben groot gelijk dat ze die ganse kliek achter zich lieten.
  • Sylvain Helsen

    2 jaar geleden
    Charles en William hebben Harry en Meghan uit pure jaloersheid eerst mentaal tot 40° onder nul gebracht en meteen daarna tot 40° boven nul. Daarna totaal verontwaardigd wanneer Meghan haar boekje gaat open doen zoals ze met recht en reden heeft gedaan. Nu gedragen Charles en William zich net zoals kleine George wanneer deze het niet kan nalaten om in de arm van zijn kleine zus te knijpen omdat ze zo intelligent is. Indien het hoogste IQ op de troon mocht, dan was Meghan nu de Britse Queen.
  • Roger Vanthillo

    2 jaar geleden
    In de beste families zit er al eens een haar in de boter. Blijkbaar ook bij het ancien régime.
  • Alex Cornil

    2 jaar geleden
    Je kan niet van twee walletjes blijven eten... Als je je job als werkende royal opgeeft dan doe je meteen ook afstand van de daarbijhorende privileges!