Ondanks het slechte weer zakten meer dan 7.000 mensen naar Bobbejaanland af voor de familiedag van Vlaams Belang.
Volledig scherm
Ondanks het slechte weer zakten meer dan 7.000 mensen naar Bobbejaanland af voor de familiedag van Vlaams Belang. © BELGA

Tom Van Grieken pleit op familiedag voor Vlaams energiebedrijf dat moderne kerncentrale bouwt

Politiek“We moeten een eigen Vlaams energiebedrijf oprichten met als doel een nieuwe moderne en veilige kerncentrale te bouwen. Enkel dat is de beste garantie dat deze crisis zich nooit meer herhaalt.” Dat lanceerde Vlaams Belangvoorzitter Tom Van Grieken vandaag op de familiedag in Bobbejaanland, waar ook de 45ste verjaardag van de partij gevierd werd. Ondanks het slechte weer zakten meer dan 7.000 mensen naar het pretpark af.

49 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    2 jaar geleden
    Inderdaad, Tom is visionair !
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Hoezo uitstekend idee. Deden ze in het verleden toch al. Kerncentrales op ons kosten en dan goedkoop versjacheren aan de privé. Zoals nu de zonnepanelenparken van bedrijven op ons kosten. En daarna hun stroom mogen betalen aan 12 keer de productieprijs. De Vlaming laat zich blijkbaar gewillig rollen.
  • Kristine Delacourt

    2 jaar geleden
    Uitstekend idee.
  • Jan vanderwallen

    2 jaar geleden
    Allemaal goed maar daar zijn we de eerste tien jaar niks mee, want zolang duurt het om een kerncentrale te bouwen. Maar hij heeft gelijk, we hebben kernenergie nodig om onze afhankelijkheid van landen met fossiele brandstoffen weg te werken.
  • Bruno willems

    2 jaar geleden
    Geef iedereen huis 12 zonnepanelen zal goedkoper uitkomen dan een centrale