Champagne, grappig één-tweetje met Van Aert over dure vliegtickets en bezoekje aan Belgian Cats: herbeleef de festiviteiten na Evenepoels wereldtitel

WK wielrennenRemco Evenepoel (22) wereldkampioen. Uiteraard zorgde dat voor een feestje in het hotel, een leuke speech van Remco en champagne die werd ontkurkt. De Belgische delegatie ging ook de Belgian Cats in Sydney aanmoedigen voor hun WK-wedstrijd. In afwachting van de landing op Zaventem: herbeleef hieronder de Belgische festiviteiten na Remco’s wereldtitel.

58 reacties

  • Marcus Camps

    2 jaar geleden
    Met zo'n conditie zou ik er toch nog even Lombardije bijnemen. Hij staat eerst op de UCI ranking. Met nog één belangrijke wedstrijd te gaan, gaat hij vast die eerste plaats verliezen aan Pogaçar. Nog veertien dagen alle dagen wat losrijden en dan twee maanden met vakantie na een vereffende rekening die daar nog openstaat. Dit zou echt een gemiste kans zijn om hieraan te verzaken.
  • ivan chtuka

    2 jaar geleden
    Vingertje verwees naar het WK verleden jaar met al die commentaren erna .Zelf niet zo lang geleden veel bla,bla,.Awel,de mondjes zijn gesnoerd nu .Wout en Remco zijn concurenten ,maar verstandig genoeg om het sportief te houden .Super
  • Bilal Bruggen

    2 jaar geleden
    Super prestatie van deze jonge knaap. Wat een coureur zeg. Apetrots op hem en de hele Belgische ploeg. Wie nu nog twijfelt of kritiek heeft kent niets van wielrennen en is niet waard om aandacht te krijgen. België heeft opnieuw een wereldklasse kampioen die naast klassiekers ook de 3 grote rondes kan (zal) winnen. Respect en proficiat Remco!!
  • Dimitri De Witte

    2 jaar geleden
    @Danny Damiaens dat was bedoeld voor.mensen die constant kritiek spuien vooral op sociale media en nooit tevreden zijn met de prestaties van hem en vooral de Belgische delegatie (vorig jaar in Leuven) en tetecht want er zijn hier weer mensen voor wie het nooit genoeg zal zijn.
  • ann maris

    2 jaar geleden
    Proficiat Belgische wielerploeg,en zeker verdiend voor Remco 😘