Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wereldkampioen Remco Evenepoel blikt terug op geweldig jaar, WK-tactiek én verklaart zijn opvallende viering: “Mooie revanche genomen”

WK wielrennenLijkbleek en zwaar vermoeid na zijn Vuelta-zege zette Remco Evenepoel tien dagen geleden voet aan wal in Australië. Met alle kleuren van de regenboog keert hij terug naar huis. De wereldkampioen doet uitgebreid zijn verhaal, onder meer over zijn tactische keuzes en de opvallende viering.

12 reacties

  • frans ornelis

    2 jaar geleden
    hij haalde ook brons in tijdrit en moest optornen tegen rennes die de tijdrit niet hadden gereden en zich spaarde voor de wegrit en zo frisser aan de start kwamen
  • hugo van der speeten

    2 jaar geleden
    België en Remco hadden het geluk dat we twee potentiële winnaars hadden ,iedereen in de groep van Van Aert keek naar hem ,zodoende kon Remco met een groep renners van mindere kwaliteit wegrijden waarin hij de sterkste was . Van Aert zou nooit de kans gekregen hebben om dit te doen. Ik draag deze overwinning dan ook op de Belgische ploeg in zijn geheel. Maar toch chapeau voor Remco.
  • Ludwig Vandecappelle

    2 jaar geleden
    Remco is een echte stormram!
  • Eric Merny

    2 jaar geleden
    Grootse prestatie van Remco die nu alle criticasters op hun plaats zet. Zoals Tom Boonen zei, trek je van die kritiek niks, doe gewoon je ding. Wie had deze knalprestaties dit seizoen verwacht na zijn zware val in de ravijn?
  • bob jansens

    2 jaar geleden
    een super prestatie. Wat zijn prestatie echt groots maakt is het feit dat hij nadat hij met Lutsenko voorop geraakt was, Lutsenko gewoon uit het wiel rijdt. Een renner die in je wiel zit (en die niet dood zit) uit het wiel rijden is weinigen gegeven. Gewoon grote klasse...