Belga
Volledig scherm
© Belga

Spaanse pers zag hoe Hazard van het veld getrapt werd (“explosieve cocktail”), Nederlandse media aan de klaagmuur: “Voetbal van soms ultieme onhandigheid”

Rode DuivelsNederland-België leverde allesbehalve spektakel op. Nooit een Derby der Lage Landen uit de oude doos. Dat zagen ook de Nederlandse media. De vergelijking met de 1-4-overwinning van Oranje in Brussel werd snel gemaakt: “Topploeg België nam de wedstrijd een stuk serieuzer dan in juni.” In de Spaanse pers werd de match van Eden Hazard duchtig geanalyseerd. Dat resulteerde in opnieuw weinig leuk leesvoer.

44 reacties

  • Jos Peulen

    2 jaar geleden
    Ik had de indruk dat ze niet wilden voetballen, het was een verplicht nummer. Neemt niet weg dat hollanders met momenten vuilevtackels deden
  • Gabbie Carter

    2 jaar geleden
    Er zijn maar weinig mensen in Nederland die denken dat Oranje wereldkampioen wordt. Dus een beetje flauw van de media om met een vergrootglas naar allerlei uitspraken te zoeken die de zogenaamde arrogantie bevestigen. Mijn verwachting is dat door de drukke voetbalkalender en de geringe voorbereidingstijd de nationale ploegen met een brede, gelijkwaardige selectie in het voordeel zijn. Zoals Brazilië en Frankrijk.
  • ADRIEN VAN DE WALLE

    2 jaar geleden
    De belgen hebben getoond waar ze goed in zijn , horizontaal en/of achteruit voetballen ze hadden geen enkele drive om aanvallend te spelen en als ze al eens naar de goal shotten was het steevast ernaast of erover, in het beste geval vlak op de keeper !! De nederlanders van hun kant kunnen ongestraft zomaar spelers aantrappen en zelfs van het veld trappen (zie Hasard) wat de belgen dan intimideert en machteloos maakt . Een schandalig slechte match van beide ploegen, Ned. nog het slechtst
  • Yaya Canango

    2 jaar geleden
    Een afgang in Qatar zal het worden!!!!!
  • Raoul Baert

    2 jaar geleden
    BE zal het WK niet winnen. NL evenmin. Tenzij het WK van de vuile, gemene fouten. Een zeer middelmatige ploeg. Met een trainer die zot is van (eigen) glorie.