Een eigen butler, exclusieve wijncollectie en toegang tot een ‘geheim’ restaurant: zo luxueus is het honeymoon-resort van ‘Blind Getrouwd’

ShowbitsDe pasgehuwde koppels van ‘Blind Getrouwd’ trekken voor hun gezamelijke huwelijksreis naar het luxueuze resort ‘Lujo Bodrum’ in Turkije, een hotel met een echte wow-factor. Meerdere zoet- en zoutwaterzwembaden, wellness en liefst tien restaurants. De koppels verblijven er aparte luxevilla’s met een eigen zwembad. Onze Showbits-reporter Desna trok afgelopen weekend ook naar Bodrum om het resort te bezoeken. Aan die luxe hangt ook een prijskaartje. Voor een verblijf in de villa betaal je in het hoogseizoen meer dan 1.000 euro per nacht. Maar in ruil krijg je dan wel alles wat je hart verlangt.

7 reacties

  • Polutnik Ronald

    2 jaar geleden
    Met dan steeds camera's achter jullie aan , dan ga ik nog liever in een kleiner hotelletje met minder luxe en zonder camera's erbij . En dan zouden er meer koppeltjes slagen met hun getrouwd leven .
  • Phara Van Hoydonck

    2 jaar geleden
    Waw, daar zou ik ook weleens willen logeren. Leuke reportage. 👍🏼
  • Vera Redant

    2 jaar geleden
    Er is precies veel geld over bij vtm. Al die spel programma's waar de bv ook moet betaald worden. Geef nog maar wat meer reclame.
  • Dimitri De Witte

    2 jaar geleden
    Mooi om daar nu zo mee uit te pakken als de helft van de bevolking moet krabben om de rekeningen te kunnen betalen!
  • Marc Brees

    2 jaar geleden
    Zou ik ook wel willen maar dan zonder die Blind getrouwd zever.